Niedziela 25.10.2020

liczba odwiedzin: 1613904

AKTUALNOŚCI

GALERIA ZDJĘĆ

MENU RESTAURACJI UCZNIOWSKIEJ

MENU

JADŁOSPIS

 

 

Poniedziałek 19.10.2020 r.

Zupa pomidorowa z ryżem

I zestaw: makaron Carbonara

Kompot owocowy

II zestaw: Filet z kurczaka po parysku

Ziemniaki

Surówka z kapusty czerwonej

Kompot owocowy

 

Wtorek 20.10.2020 r. 

Zupa z brukselki

Paprykarz wieprzowy

Ziemniaki lub kasza gryczana na sypko

Sałatka z buraków

Kompot owocowy

 

Środa 21.10.2020 r.

Kapuśniak z białej kapusty

I zestaw: kotlet szwajcar

Ziemniaki

Surówka wielowarzywna

Kompot owocowy

II zestaw: szaszłyk z drobiu

Ryż na sypko

Kompot owocowy

Czwartek 22.10.2020 r.

Zupa krem z dyni z grzankami

I zestaw:  Klops mielony w sosie grzybowym  

Marchewka z groszkiem oprószana

Kompot owocowy

II zestaw: Zapiekanka nelsońska

Kompot owocowy

 

Piątek  23.10.2020 r.

Zupa chłopska

I zestaw: Śledź pod pierzynką

Ziemniaki

Kompot owocowy

II zestaw: Racuchy z jabłkami

Koktajl truskawkowy

 

Dodatkowy obiad n
a wynos  24.10.2020 r.

Krupnik

Schab nadziewany śliwką i boczkiem

Ziemniaki

Sałatka z białej kapusty

Kompot owocowy

Deser: ciasto

 

  Życzymy smacznego!

Kontakt

  • Zespół Szkół Gastronomiczno-Usługowych
    ul.Katowicka 64
    41-500 Chorzów
  • (+32) 24 11 725

Kontakt

Warsztat Szkolny

ul. Powstańców 6a

41-500 Chorzów


tel. (+32) 24 11 075

Mapa

Niedziela 25.10.2020