0. 7:10 - 7:55
1. 8:00 - 8:45
2. 8:50 - 9:35
3. 9:40 - 10:25
4. 10:35 - 11:20
5. 11:30 - 12:15
6. 12:30 - 13:15
7. 13:20 - 14:05
8. 14:10 - 14:55
9. 15:00 - 15:45
10. 15:50 - 16:35
11. 16:40 - 17:25
12. 17:30 - 18:15
Od roku szkolnego 2017/2018 realizowany jest nowy projekt w ramach programu Erasmus+
PRZEWIDZIANE SĄ NASTĘPUJĄCE TERMINY PRAKTYK
Rok szkolny 2017/2018
MALTA
20 KWIECIEŃ 2018 - 11 MAJ 2018
Praktyka dodatkowa
Uczestnicy: 3 klasa Technikum, 2 klasa Szkoły Branżowej I Stopnia
Rok szkolny 2018/2019
WŁOCHY
25 SIERPIEŃ-23 WRZESIEŃ 2018
Uczestnicy: 3 klasa Technik Hotelarz
WIELKA BRYTANIA
29 WRZEŚNIA - 27 PAŹDZIERNIK 2018
Uczestnicy: 3b Technik Żywienia i Usług Gastronomicznch
3 LISTOPADA - 2 GRUDNIA 2018
Uczestnicy: 3c Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
GRECJA
25 SIERPIEŃ - 22 WRZESIEŃ 2018
Uczestnicy: 3d Technik Handlowiec i Kelner
Kolejna grupa wróciła z miesięcznych praktyk w Wielkiej Brytanii.
12 uczniów z opiekunem byli w mieście Bournemouth od 1 do 26 października.
Więcej informacji, ciekawych zdjęć i filmów można obejrzeć na facebooku.
Codzienne dzielili się wrażeniami na facebooku.
Chcecie dowiedzieć się więcej?
Zapraszamy do obejrzenia zdjęć i relacji :
20 kwietnia do 11 maja 2018 uczniowie naszej szkoły odbylia dodatkową praktykę na Malcie z programu Erasmus +. Pod okiem opiekuna odbywali praktyki w renomowanych restauracjach, hotelach i cukierniach. Na praktykę wyjechali uczniowie Technikum i Branżowej Szkoły I Stopnia.
Od 4-29 listopada 2019 uczniowie klasy 3c w zawodach: technik żywienia i usług gastronomicznych i kelner wyjechali na praktyki zagraniczne do Bournemouth.
Doświadczenie zawodowe zdobywają w restauracjach. W czasie wolnym wyjechali na wycieczki do: Southampton, Durdle Door, Londynu.
W piątek 25.01.2019r. o godzinie 9:00, 11:00 i 13:00 odbędą się warsztaty zawodowe „Potęga umiejętności”, podsumowujące projekt Erasmus+ dla uczniów klas ósmych chorzowskich szkół podstawowych i 3 gimnazjum wraz z opiekunami.
Podczas warsztatów uczniowie będą mogli zaobserwować i sprawdzić swoje możliwości, umiejętności i predyspozycje zawodowe w branży gastronomiczno-hotelarskiej.
Szkoły otrzymały zaproszenia i potwierdziły swój udział.
Warsztat Szkolny
ul. Powstańców 6a
41-500 Chorzów
tel. (32) 24 11 075