AKTUALNOŚCI

Sobota 13.08.2022

liczba odwiedzin: 2760755

DZWONKI

0.      7:10 - 7:55

1.      8:00 - 8:45

2.      8:50 - 9:35

3.      9:40 - 10:25

4.     10:35 - 11:20

5.     11:30 - 12:15

6.     12:30 - 13:15

7.     13:20 - 14:05

8.     14:10 - 14:55

9.     15:00 - 15:45

10.   15:50 - 16:35

11.   16:40 - 17:25

12.   17:30 - 18:15

Galeria zdjęć

PROJEKT EFS - REALIZOWANY

2019/2020

RELACJA FILMOWA Z KURSU BARMAŃSKIEGO

Telewizja internetowa Telpol INFO nadała relację filmową z kursu barmańskiego, który odbył się  w dniach 7-10.X. w ramach projektu "Nowe umiejętności - nowe szanse na rynku pracy" . 

Aby obejrzeć relację proszę kliknąć link.

RELACJA FILMOWA Z KURSU BARMAŃSKIEGO

ROZPOCZĄŁ SIĘ KURS NOWOCZESNYCH TECHNIK I TECHNOLOGII GASTRONOMICZNYCH

8 października rozpoczął się KURS NOWOCZESNYCH TECHNIK I TECHNOLOGII GASTRONOMICZNYCH dla uczniów ZSGU, organizowany w ramach projektu pn.  Nowe umiejętności- nowe szanse na rynku pracy - doskonalenie umiejętności kadry nauczycielskiej i uczniów w Zespole Szkół Gastronomiczno - Usługowych w Chorzowie” współfinansowany ze środków  Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Społecznego na lata 2014-2020. Kurs zakończy się 11.10.2019.

Zdjęcia do obejrzenia w galerii KURS NOWOCZESNYCH TECHNIK I TECHNOLOGII GASTRONOMICZNYCH

ROZPOCZĄŁ SIĘ KURS BARMAŃSKI

7 października rozpoczął się KURS BARMAŃSKI dla uczniów ZSGU, organizowany w ramach projektu pn.  Nowe umiejętności- nowe szanse na rynku pracy - doskonalenie umiejętności kadry nauczycielskiej i uczniów w Zespole Szkół Gastronomiczno - Usługowych w Chorzowie” współfinansowany ze środków  Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Społecznego na lata 2014-2020. Kurs zakończy się 10.10.2019.

Zdjęcia w galerii KURS BARMAŃSKI

HARMONOGRAM KURSÓW

KURS BARMAŃSKI 7-10.X.2019

PONIEDZIAŁEK, WTOREK, ŚRODA 7:45-14:30

CZWARTEK 7:45-12:45

SALA OBSŁUGI NA WARSZTACIE SZKOLNYM

Obowiązuje strój kelnerski

KURS NOWOCZESNYCH TECHNIK I TECHNOLOGII GASTRONOMICZNYCH 
8-11.X.2019

WTOREK, ŚRODA, CZWARTEK 7:45-14:30

PIĄTEK 7:45-12:45

SALA 42

Obowiązuje strój kucharski

(uczniowie w czasie trwania kursu mają wpisane NS, a po zakończonym kursie udają się na lekcje)

DORADZTWO ZAWODOWE

DORADZTWO ZAWODOWE

KAŻDY ZAKWALIFIKOWANY UCZESTNIK NA KURS OBJĘTY JEST INDYWIDULANYM DORADZTWEM ZAWODOWYM W WYMIARZE 2 GODZ. I DORADZTWEM GRUPOWYM
W WYMIARZE 5 GODZ.

Uczestnicy październikowych kursów proszeni są
o kontakt z p. Kaulą (sala nr 3) w sprawie terminów.

 

PLAN ZAJĘĆ DORADCY ZAWODOWEGO

ŚRODA 12:40-13:25

CZWARTEK 8:00-11:20

Piątek 8:45-12:15

Sala nr 3

REKRUTACJA NA KURSY 2019/2020

Zadanie 4: Zdobywanie przez uczniów dodatkowych uprawnień zwiększających ich szanse na rynku pracy:

Rok szkolny 2019/2020

Kurs nowoczesnych technik i technologii gastronomicznych

 Kurs baristy

 Kurs nowoczesnych technik i technologii piekarniczo-cukierniczych

 Kurs barmański

Zgłoszenia uczniów należy składać do p. K. Borowego sala 45 do 25 września 2019.

Formularz deklaracji uczestnictwa w projekcie i zgoda na przetwarzanie danych i publikację wizerunku do odbioru u p. Borowego sala 45.

Kontakt

  • Zespół Szkół Gastronomiczno-Usługowych
    ul.Katowicka 64
    41-500 Chorzów
  • (+32) 24 11 725

Kontakt

Warsztat Szkolny

ul. Powstańców 6a

41-500 Chorzów


tel. (+32) 24 11 075

Mapa

Sobota 13.08.2022